randstad risesmart

Op maandag 19 april (11-12u) organiseren we onze volgende Up with Randstad RiseSmart webinar: ‘Back to basics: in connectie met uw medewerkers’. Gedurende een 60 krachtige minuten challenget onze expert coach Ilse Van Autreve ons samen met een gastspreker in de rol van leidinggevende en legt ze uit waarom leiderschap de laatste maanden nog belangrijker is geworden. 

De paasvakantie staat voor de deur … Een periode die we graag anders ingevuld hadden. We kregen vorige week te horen dat we opnieuw voor een zeer uitdagende periode staan. We ‘telewerken’ verder en het zal nog een tijdje duren voordat we onze collega’s terugzien op het werk. 
 

durf inzetten op die positieve connectie  

Deze manier van werken had – en heeft nog altijd – een enorme impact op ons en op onze medewerkers. Deze voortdurende veranderende context maakt leiderschap moeilijker maar ook belangrijker. Positieve connectie is hierin het sleutelwoord. Als leidinggevende connecteren met je medewerkers - al dan niet in een hiërarchische relatie - zorgt ervoor dat ze zich goed voelen en geëngageerd blijven. Dit draagt bij aan het werkgeluk van de medewerkers én aan de missie van de organisatie. 

Wat zijn volgens u de eigenschappen van sterk leiderschap vandaag en welke leider wilt u zijn? Uzelf kennen en u bewust zijn van de impact die u hebt op anderen, zet u in de startblokken. Tijdens deze inspiratiesessie geven we samen vorm aan sterk leiderschap vandaag en bekijken we met u hoe u de connectie met uw team kunt versterken. We reiken u op het einde van de sessie 5 concrete sleutels aan om uw team even of zelfs meer betrokken te houden. 
 

schrijf u nu in voor deze inspiratiesessie 

Hoe connecteer ik écht met mijn team vanop afstand? Hoe ontwikkel ik veerkracht binnen mijn team? Hoe stimuleer ik meer betrokkenheid bij mijn medewerkers? Wilt u samen met onze expert coach Ilse Van Autreve brainstormen rond leiderschap vandaag en dit concreet vormgeven? Schrijf u dan nu in voor deze gratis inspiratiesessie op maandag 19 april van 11 tot 12 uur.

van brandblusser

naar motivator!

ik schrijf me in
01 April 2021

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons