inclusief en duurzaam_750

Op donderdag 10 februari (8u30-9u30) organiseren we onze volgende gratis Up With Randstad RiseSmart webinar: Bereik uw doelstellingen en maak hét verschil door in te zetten op diversiteit en inclusie! 

Gedurende 60 krachtige minuten challenget onze expert-coach Carla Moors ons in hoe we vandaag naar diversiteit op de werkplek (en daarbuiten) kijken én hoe we ermee kunnen omgaan om onze strategische doelstellingen te bereiken. 
 

multiculturele magie 

Heel wat organisaties zien diversiteit en inclusie vandaag als een prioriteit. Een diverse organisatie bouw je echter niet zomaar van de ene dag op de andere. De weg ernaar kan complex en onvoorspelbaar zijn. Om de vruchten ervan te plukken, is diversiteit op zich niet voldoende. Het is minstens even belangrijk hoe er binnen de organisatie mee omgegaan wordt. De combinatie van beleid én gedrag is cruciaal. Ons webinar biedt u 4 sleutels om u voor te bereiden op obstakels, ze aan te pakken en een echt inclusieve bedrijfscultuur te creëren. 
 

durf inzetten op positieve én inclusieve connectie  

Leidinggevenden zijn de meest zichtbare woordvoerders voor diversiteit. Zij geven het voorbeeld door inclusief gedrag te vertonen, hun eigen vooroordelen te beheersen, en in te zetten op het maximaal benutten van het potentieel van alle medewerkers binnen de organisatie. 

Het spreekt voor zich dat er meer verandering mogelijk is als iedereen zich inzet voor diversiteit en inclusie. Om dit te bereiken, zijn positieve connectie én authentiek maatwerk de sleutelwoorden. 

Hoe kijkt u naar inclusief leiderschap, de essentiële pijler van diversiteit en inclusie in organisaties? Uzelf kennen en u bewust zijn van de impact die u hebt op de manier waarop medewerkers met elkaar omgaan, zet u alvast in de startblokken. 
 

schrijf u nu in voor deze gratis inspiratiesessie 

Hanteert uw organisatie een cultuur waarin elke medewerker zich thuis, gerespecteerd en gewaardeerd voelt? Zo sterk dat iedereen ongeacht geslacht, kleur, religie, voorkeur of beperking altijd én overal het beste uit zichzelf kan halen en op deze manier anderen kan inspireren om hetzelfde te doen? Benieuwd hoe diversiteit en inclusie leiden tot betere resultaten? En een voordeel levert voor uw organisatie op de arbeidsmarkt? 

Onze expert-coach Carla Moors zet u graag op weg. Schrijf u nu hier in voor deze gratis en razend interessante inspiratiesessie op donderdag 10 februari van 8u30 tot 9u30.

ja, ik wil meer weten over diversiteit en inclusie

ik schrijf me in
27 January 2022

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons