iedereen kan leiden_boekNL_2

Frans van de Ven, executive coach & talent strategy advisor bij Randstad RiseSmart, stelt vandaag zijn eerste boek ‘Iedereen kan leiden’ voor. Met zijn boek brengt hij leiderschap terug naar de essentie: het beste in jezelf en in anderen naar boven brengen. Dit no-nonsense praktijkboek toont je hoe jouw persoonlijk leiderschap kan zorgen voor meer geluk en betere resultaten op het werk, voor jou en je collega’s. Met de vele voorbeelden en oefeningen kunnen zowel individuele medewerkers als bedrijfsleiders, onmiddellijk aan de slag.


‘Welke leider wil je zijn?’ is de basisvraag waarmee Frans van de Ven in zijn praktijkboek samen met de lezer aan de slag gaat. Dat geldt voor persoonlijk leiderschap zowel als hiërarchisch leiderschap. Welke impact wil jij hebben binnen je organisatie? Welke bijdrage wil je leveren? Dit is een vraag naar zingeving en geluk. Hoe wil jij, via je werk in je organisatie, zin geven aan je leven en werkgeluk vinden? 

“Zelfinzicht en positieve invloed zijn de sleutels tot persoonlijk leiderschap. Je staat stil bij de manier waarop jij anderen, vaak onbewust, beïnvloedt. Dat zelfinzicht stelt je in staat om je invloed op een bewuste manier in te zetten en zo de juiste impact te creëren. Het is mijn bedoeling om via dit praktijkboek met de lezer de weg naar ‘welke leider wil je zijn’ te kunnen versnellen door de inzichten die ik heb mogen verzamelen in de loop van mijn professionele loopbaan”, klinkt het bij Frans van de Ven, auteur van ‘Iedereen kan leiden’ en executive coach & talent strategy advisor bij Randstad Risesmart. 

Het boek wordt uitgegeven door Lannoo Campus en kost 29,99 euro. 
 

over het boek

Dit boek zet het fundament van intermenselijke relaties in zijn echte kracht. Niet de zoveelste theorie over charisma en macht, maar een inzichtelijk, praktisch verhaal dat zin geeft om persoonlijke impact te realiseren.

Jan Van Acoleyen, Chief Human Resources Officer Proximus

Verbinden vanuit authenticiteit is de kern van leiderschap. Iedereen kan leiden maakt op een toegankelijke manier duidelijk dat leiderschap gaat over ons allemaal. Het boek inspireert om meteen mee aan de slag te gaan.

Prof. dr. Ans De Vos, professor HRM and Organizational Behavior Antwerp Management School

over Frans van de Ven

Met meer dan 25 jaar ervaring gidst Frans van de Ven executive teams en hun hr-partners door de domeinen leiderschap, talent management en organisatieverandering. Zijn professionele ervaring deelt hij vandaag met tal van organisaties als zelfstandig coach-adviseur voor Randstad RiseSmart. Daarnaast is hij gastspreker aan de Antwerp Management School.

Frans van de Ven
06 October 2021

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons