krachtige connectie

Op 7 november organiseren we onze volgende ‘Up With Randstad RiseSmart’ webinar (11u-12u). Gedurende 60 krachtige minuten laten onze experten Bernadette Laermans en Gretel Vlogaert u ontdekken hoe u en uw medewerkers in deze ‘BANI’ context een sterkere verbinding kunnen maken met hun collega’s, teamleden, people leaders, … dankzij een bewuste verbinding met (u)zichzelf. 
 

realiteit 

Het VUCA concept hielp ons de laatste 20 jaren om betekenis te geven aan de onzekerheden in een wereld van voortdurende verandering. De afgelopen 2 jaren en de huidige context waarin we ons bevinden, creëerden echter een scenario waarop VUCA niet meer van toepassing leek. Zo ontstond een nieuw acroniem, BANI, om de onrust en chaos van deze tijd te verklaren. Ervaart u onrust in uw organisatie? Ligt u of uw leadership team wakker van dit scenario alsook van de impact ervan?  
 

durf verder te gaan dan het gekende

Organisaties staan onder druk vandaag. Velen onder hen staan voor moeilijke beslissingen. Medewerkers en people leaders ervaren deze spanningen en onzekerheden ook. Door hen te ondersteunen om vanuit een handelen op ‘een vermoeide en automatische piloot’ naar een ‘bewust’ handelen te gaan, biedt u hen de kans om bewust en geëngageerd door het proces van transformatie te gaan. Wij bieden u tijdens dit webinar enkele kapstokken aan om hen letterlijk en figuurlijk stevig en vol (zelf-)vertrouwen in hun werk en leven te laten staan. Hun draagkracht wordt op deze manier groter en hun boodschappen zullen helder en vol positieve impact tot anderen overkomen. Dit is een eerste stap waardoor iedereen binnen uw organisatie meer energie, rust en kalmte vindt in tijden van onzekerheid en chaos.
 

schrijf u nu in voor deze gratis online inspiratiesessie 

Staat uw organisatie voor uitdagende tijden? Dient u moeilijke beslissingen te nemen? Misschien kondigt een afscheid van enkele medewerkers zich aan omwille van deze crisis, of staat u voor een herstructurering? In dit webinar bekijken we samen op een wetenschappelijk onderbouwde en ervaringsgerichte manier hoe u uw medewerkers kan ondersteunen om vandaag in hun kracht te staan en anderen inspireren om dit ook te doen. 

Deze mensgerichte aanpak zorgt er ook mee voor dat eventuele moeilijke gesprekken als ‘waarde’-vol ervaren worden en dat ontslag wel eens bewust beleefd wordt als ‘tot ziens’ in plaats van een definitief ‘afscheid’. Deze krachtige aanpak bevordert daarenboven het vertrouwen en het engagement van medewerkers die u nadien helpen vorm geven aan uw organisatie van morgen. Het laat hen toe bewuster in hun ‘wandel’-baan te staan en niet meer te kiezen voor de automatische piloot in hun ‘loop’-baan. Onze experten Bernadette Laermans en Gretel Vlogaert zetten u alvast graag op weg. 

Schrijf u nu in via deze link voor deze gratis en triggerende online inspiratiesessie op maandag 7 november 2022 van 11u tot 12u.

ja, ik heb interesse

ik schrijf me in
18 October 2022

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons