outplacement met oog voor elk talent_1241

Op vrijdag 10 februari (10u-12u) organiseert onze team in Brussel een nieuwe meet & greet. Gedurende een 2 tal uren laten onze experten An Van Weverberg, Hilde Kesteloot en Diane Hulsbosch u ontdekken hoe outplacement bijdraagt tot uw employer branding en hét verschil maakt voor de medewerker waarvan uw afscheid neemt, alsook voor de medewerkers die meewerken aan uw organisatie van morgen. 
 

staat u ook voor een moeilijk dilemma?

Mijn medewerkers vandaag aan boord houden om mijn groeipotentieel niet te hypothekeren? Of de oplopende kosten opvangen en geen andere keuze hebben dan medewerkers te laten gaan? Als u deze laatste optie uw realiteit is vandaag en u afscheid moet nemen van medewerkers, opteer dan voor een mensgerichte begeleiding. Dit maakt hét verschil voor degenen die vertrekken én voor de medewerkers die blijven. 
 

meer dan een complexe wetgeving

Het wettelijk kader is voor vele organisaties een kluwen: binnen welke wettelijke context kadert dit ontslag? Welke begeleiding moet ik aanbieden? Belangrijker is de vraag ‘welke begeleiding zal mijn medewerker het best helpen om de volgende stap te kunnen zetten?’.

De impact van een ontslag kan moeilijk overschat worden, net zoals de impact ervan op het team dat afscheid neemt van een collega.  
 

een duidelijke link naar uw huidig talent management

Een begeleiding aanbieden waarin er bewust gewerkt wordt rond talenten in kaart brengen, aanscherpen en/of nieuwe talenten ontwikkelen, is een verlengstuk van uw talent management. Als betrokken werkgever investeert u op deze manier mee in de loopbaan van de medewerker die u laat gaan, wat positief bijdraagt tot uw employer branding.
 

schrijf u nu in voor deze gratis sessie

Staat u voor een moeilijke keuze vandaag? Ervaart u outplacement als iets dat ‘moet’ aangeboden worden? Twijfelt u nog aan de link tussen outplacement en uw employer branding? Wilt u ontdekken wat de ROI ervan is? Onze experten nodigen u graag uit om onze expertise en aanpak te ervaren en bieden u inzicht in de meerwaarde van het investeren in de ‘juiste begeleiding’ voor uw medewerker.

Schrijf u nu in via deze link.  Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op een uitzonderlijke venue: Soko Rooftop, gelegen aan het 4-Armen kruispunt in Tervuren, met een prachtig uitzicht op Brussel en het Zoniënwoud. U kan gratis parkeren op de Baron d’Huartlaan.
 

wat mag u verwachten die voormiddag? 

  • 9u30-10u: een warme welkom  
  • 10u-12u:
    • introductie & toelichting van het wettelijk kader
    • onze aanpak in outplacement
    • delen van ervaringen, getuigenissen & praktische uitwisseling met onze gecertifieerde coaches 
  • 12u-13u: netwerkmoment en lunch  

ja, ik heb interesse

ik schrijf me in
30 January 2023

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons