randstad risesmart

Je wil terug aan het werk. In een job die je ligt en een omgeving waar je je goed voelt. Randstad RiseSmart slaat de handen in elkaar met VDAB om dat doel te bereiken in een uniek pilootproject met 'bemiddelingsvouchers' in de provincie Antwerpen.
 

hoe wij je helpen?

Met intensieve, doelgerichte coaching. Je krijgt immers een vaste coach die je van a tot z begeleidt in je zoektocht naar nieuw werk. Die zoektocht verloopt in 4 stappen:

 1. intake. Je maakt kennis met je coach en bespreekt waar je naartoe wil. Op basis daarvan stippelen jullie jouw persoonlijk traject uit.
 2. oriëntatie. Je leert jezelf én de arbeidsmarkt kennen. Zo weet je waar je staat.
 3. plan van aanpak. Je coach stoomt je klaar om goed voorbereid te solliciteren. Samen bekijken jullie hoe je dat gaat aanpakken. 
 4. actie! Tijd om naar buiten te komen. Om werkgevers te benaderen en hen te overtuigen dat jij te bieden hebt wat zij nodig hebben. Ook je coach gaat actief op zoek naar een job voor jou.
 5. nazorg. Job gevonden? Dan blijft je coach je nog een tijdje opvolgen om zeker te zijn dat alles goed gaat.
   

intensief traject 

Om de 2 weken heb je een afspraak met je coach. Live of virtueel. Ook tussendoor zit je niet stil. Er zijn huiswerkopdrachten, e-learnings, virtuele workshops, schriftelijke oefeningen, ... En dit zowel individueel als in groep. Samen met je coach gà je ervoor. Kortom: we halen alles uit de kast om jou op weg te zetten naar een duurzame, vaste job.

5 voordelen die het verschil maken

 1. Je legt het hele traject af onder begeleiding van één vaste coach. Omdat we veel kantoren hebben, krijg je sowieso een coach in de buurt van waar je woont.
 2. Je krijgt een helder beeld van jezelf én van de huidige arbeidsmarkt. 
 3. Onze coaches zijn experten in het actief zoeken naar de juiste job - dat bewijzen onze resultaten: jaarlijks begeleiden we meer dan 10 000 werkzoekenden in hun zoektocht naar werk. 70% daarvan vindt duurzaam werk.
 4. Je coach leert je solliciteren. Zo nemen je kansen zienderogen toe. 
 5. We maken volop gebruik van de nieuwste HR-technologieën. Daardoor werken we efficiënter en kunnen we jou heel gericht en persoonlijk begeleiden.
   

neem nu contact op

Je staat er niet alleen voor in je zoektocht. Wij ondersteunen je van a tot z. Wens je meer info?

schrijf je hier in

Vul het formulier in en we nemen contact met jou op. Je kan ook contact met ons opnemen via bemiddelingsvoucher@randstadrisesmart.be (geef ons dan zeker ook een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken) of via het gratis telefoonnummer: 0800 93005

Jouw coach staat te popelen om met jou op weg te gaan!

esf

Dit is een pilootproject dat zich richt naar werkzoekenden in de provincie Antwerpen met een bemiddelingsvoucher, in samenwerking met VDAB.

ik wil coaching volgen.

schrijf je in
09 February 2022

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons