workshop

Het is sinds kort een feit: het hoofdstuk van de telewerk-verplichting kunnen we afsluiten. Medewerkers keren weer vaker terug naar kantoor. Sommigen herpakken de draad van vóór Covid-19 en gaan elke dag naar kantoor. Anderen combineren het werken op kantoor met het werken van thuis uit… 

Het roept bij heel wat organisaties toch nog vragen op. Verankeren we een vorm van hybride werken in onze organisatie? Hoe pakken we dit het best aan? 

Tijdens de laatste maanden zagen we ook een toegenomen autonomie bij de medewerkers. Ze hebben bewezen dat ze hier beter mee omgaan dan we zelf dachten. Net daarom is het vandaag hét moment om dit verder vorm te geven en om bewust te investeren in persoonlijk leiderschap. 
 

wat mag u verwachten?

Gedurende een interactieve virtuele sessie van 2 uren, bekijken we concreet wat persoonlijk leiderschap voor u, uw team en uw organisatie kan betekenen en waarom het zo belangrijk is om net nu te investeren in persoonlijk leiderschap. 

Gretel Vlogaert, national manager career & talent development bij Randstad RiseSmart, faciliteert deze workshop en gaat samen met u aan de slag rond persoonlijk leiderschap als dé schakel om van het hybride werken een succes te maken binnen uw organisatie.

Op het einde van de workshop krijgt u concrete sleutels aangereikt om te werken aan een cultuur dat mensen toelaat om het beste in zichzelf naar boven te halen, waarin je vooral inzet op vertrouwen, autonomie, respect, zingeving en erkenning. 

Ons boek ‘Iedereen kan leiden’ kan u als HR professional en als individu hierin ondersteunen. Dit boek wordt u na de workshop aangeboden en opgestuurd. 

Iedereen kan leiden

praktische informatie 

  • voor HR professionals die bewust vorm willen geven aan ‘het hybride werken’, een onderdeel van ‘het flexibel werken’, beiden gestimuleerd door persoonlijk leiderschap
  • datum: dinsdag 29 maart van 9u tot 11u
  • een virtuele sessie; de link om u in te loggen wordt u een paar dagen op voorhand bezorgd
  • investering: € 165/deelnemer (all-in)
  • deze workshop wordt georganiseerd vanaf 6 deelnemers. Maximum 12 personen kunnen deelnemen; dit om de kwaliteit van de gedachtewisseling te garanderen. 
20 March 2022

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons