randstad risesmart

We organiseren een Up with Randstad RiseSmart webinar op donderdag 25 februari (11-12u): een krachtige 60 minuten met 3 sprekers en een inspirerende tool.
 

de talenten die u vandaag en morgen nodig hebt

Wie als organisatie wil outperformen en future-proof wil blijven, streeft naar de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment. Hebt ù een goed zicht op welke talenten u al in huis hebt en welke talenten u nodig hebt, vandaag en morgen? Hoe hebt u dit in kaart gebracht? 

We bekijken dit graag samen met jullie tijdens ons nieuwe webinar en bespreken ook wat volgens jullie dé competentie is die vandaag bij jullie talenten aanwezig moet zijn. 
 

een krachtige visual en een baanbrekende tool 

Talenten identificeren is waar jullie dagelijks mee bezig zijn. Ze ook ontwikkelen en behouden, is dé uitdaging. In welke mate worden uw medewerkers gestretcht en klaargestoomd voor uw organisatie van morgen? Durven ze hun loopbaan in handen te nemen? Durven ze proactief te investeren in het aanscherpen of ontwikkelen van competenties die uw organisatie vandaag en morgen nodig heeft? En ook: stimuleert uw bedrijfscultuur dit? 

Tijdens het webinar stellen we u de wetenschappelijk onderbouwde Career Discovery tool voor. De tool is gemaakt om bij te dragen aan de ontwikkeling van een talent-cultuur binnen organisaties. Hij helpt in te zetten op sterkten en zelfsturing om op die manier bij te dragen aan de groei, het welzijn en de inzetbaarheid van medewerkers. Zo bevordert de tool de bewustwording van het loopbaandenken in uw organisatie en zorgt hij voor een gedeelde woordenschat tussen uw organisatie, uw leidinggevenden en uw medewerkers. 

randstad risesmart

loopbaanbeleid hand in hand met leercultuur

Een talent-cultuur creëren waarin medewerkers gestimuleerd worden om de beste weg te vinden naar zichzelf, waarin ze aangeven welke richting ze willen uitgaan en welke competenties ze willen ontwikkelen of aanscherpen, … Dat vraagt van uw medewerkers ‘learning agility’: het zet ze aan het stuur van hun eigen loopbaan en toont hun vermogen en wil om te leren. Zo’n leercultuur motiveert medewerkers om te leren uit ervaringen in het nu en om het geleerde vervolgens toe te passen in nieuwe situaties. Waarom is deze leercultuur belangrijk? Hoe pakt u dit concreet aan en wat levert het u op als organisatie? Ook dit komt aan bod tijdens ons webinar.
 

schrijf u nu in voor deze inspiratiesessie 

Talenten identificeren, ontwikkelen, stretchen en behouden binnen een leercultuur waarin elke medewerker de beste versie van zichzelf kan zijn. Het is een proces dat wij ondersteunen met de Career Discovery tool, een tool die krachtig weergeeft hoe u hierover in gesprek kunt gaan met uw medewerkers.  Bent u geïnteresseerd om ermee aan de slag te gaan? Aarzel niet en schrijf u in voor onze online en gratis inspiratiesessie op donderdag 25  februari van 11 tot 12 uur.

11 February 2021

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons