up with randstad risesmart: iedereen kan leiden

U bent van harte uitgenodigd voor een speciale editie van Up with Randstad RiseSmart vanuit het Corda Theater op donderdag 17 juni (11-12u): Iedereen kan leiden!

Randstad RiseSmart wordt al meer dan 20 jaren erkend voor haar expertise in outplacement. De voorbije jaren begeleidden we ook steeds meer werknemers op het vlak van career & talent development. We investeerden er sterk in en ontwikkelden er een glasheldere visie op: The Leadership ConnectionTM. Deze visie schreven we neer in onze whitepaper ‘iedereen kan leiden’, weldra ook beschikbaar als boek. We stellen haar in primeur aan u voor tijdens onze gratis online inspiratiesessie op 17 juni.
 

iedereen kan leiden

De uitdagingen van de 21ste eeuw tonen aan dat bedrijven nood hebben aan goed leiderschap. Want het is goud waard: het zorgt voor mooie resultaten én werkgeluk. The Leadership ConnectionTM zet leiderschap op de kaart vanuit een verrassende hoek. We zijn er immers van overtuigd dat alle vormen van leiderschap starten vanuit een sterk persoonlijk leiderschap. Daarbij brengt elk individu, op zijn of haar manier, het beste in zichzelf en in anderen naar boven om zo de objectieven van de organisatie te bereiken.
 

back to basics

Voor de ontwikkeling van onze visie gingen we terug naar de essentie. The Leadership ConnectionTM is dan ook een visie, geen model. Het vormt een leidraad waarmee iedereen zijn eigen leiderschapsstijl bepaalt in functie van zijn/haar voorkeuren, de context en de te bereiken resultaten. We vertrekken vanuit de overtuiging dat iedereen leidt, en dus niet enkel de hiërarchisch leidinggevenden. Alleen gebeurt dit vaak onbewust. Met The Leadership ConnectionTM willen bewustwording creëren zodat iedereen zijn invloed op een positieve en constructieve manier kan inzetten.
 

ontdek de beste versie van uzelf

Benieuwd hoe u deze bewustwording kan creëren binnen uw organisatie? Hoe de filosofie van The Leadership ConnectionTM verwerkt kan worden in uw bestaande people processen zodat ze een positieve bijdrage levert aan zowel het werkgeluk als de prestaties van uw medewerkers? Een getuigenis van één van onze klanten kan u zeker ook inspireren.
Gretel Vlogaert, An Geypen, Frans Van de Ven (auteur van het boek) en het hele team van Randstad RiseSmart nodigen u uit om u in te schrijven voor deze gratis en online inspiratiesessie op donderdag 17 juni van 11 tot 12 uur.

Ja, ik schrijf me in!

Het boek ‘Iedereen kan leiden’ ligt vanaf eind september in uw boekhandel. Tijdens het webinar maakt u wel kans om dit boek als cadeau van Randstad RiseSmart te ontvangen.

praktisch

  • donderdag 17 juni van 11 tot 12u
  • kostprijs: gratis
  • zich inschrijven kan hier
Iedereen kan leiden
28 May 2021

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons