1144_uwrr0202

Op donderdag 2 februari (11u-12u) organiseren we onze volgende ‘Up With Randstad RiseSmart’ webinar. Gedurende 60 krachtige minuten laten onze experten Lieve Feyaerts, Yo Deckers en Pascale Van houte u ontdekken waarom investeren in individuele coaching net vandaag een antwoord biedt op uitdagingen in de onvoorspelbare tijden waarin we werken én leven. 
 

balanceren op een koord

Het acroniem BANI bekt ondertussen al gemakkelijker dan enkele weken geleden. Het wordt meer en meer gebruikt om het gevoel van de huidige onvoorspelbaarheid, chaos en onrust weer te geven. Velen communiceren hier open over, zowel organisaties als medewerkers. Het is voor verschillende organisaties dan ook balanceren op een dunne koord. Zij staan vandaag voor het dilemma om enerzijds de economische storm te trotseren én talent aan boord te houden en anderzijds medewerkers te laten gaan en zo de fors gestegen loonkost op te vangen. 
 

‘to invest or not’, shouldn’t be a question

De druk is voelbaar, ook bij medewerkers. Het heeft een impact op hun performantie en veerkracht. Organisaties voelen dan weer een spanningsveld tussen de business uitdagingen voor 2023. Onlangs berichtte VOKA immers dat zowel ‘loonkost’ als ‘personeelstekort’ in de top 3 van de uitdagingen voor 2023 verschijnen. 

Het volle potentieel van uw medewerkers benutten wordt belangrijker dan ooit. Medewerkers volop inzetten op hun talenten, hen ondersteunen in het verkennen en het verder ontwikkelen van talenten én in het versterken van hun veerkracht biedt een antwoord op uw uitdagingen en draagt bij tot het toekomstig groeipotentieel van uw organisatie. Schaarste zal immers een uitdaging blijven eens de economie weer aantrekt. 

Wij delen graag enkele concrete business situaties met u tijdens dit webinar, zodat u ervaart hoe deze investering in persoonlijk leiderschap bijdraagt tot een verhoging van de performantie én het werkgeluk van uw medewerkers alsook tot uw organisatiedoelstellingen. 
 

schrijf u nu in voor deze gratis online inspiratiesessie 

Wat verschijnt bovenaan in uw top 3 uitdagingen voor 2023? Staat u voor een dilemma? Kiest u toch bewust voor het behouden van talent gezien schaarste achter de hoek blijft loeren. Twijfelt u nog aan de ROI van het aanbieden van coaching en inzetten op persoonlijk leiderschap? Onze experten getuigen alvast en bieden inzicht in de meerwaarde van deze investering.  

Schrijf u nu in via deze link voor deze gratis en triggerende online inspiratiesessie op donderdag 2 februari 2023 van 11u tot 12u.

ja, ik heb interesse

ik shrijf me in
17 January 2023

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons