zet vandaag in op talent-besprekingen

Op dinsdag 10 mei (11u-12h) organiseren we onze volgende gratis Up With Randstad RiseSmart webinar: zet in op talent-besprekingen om retentie, behoud van uw talent, het welzijn én loopbaanontwikkeling proactief aan te pakken in uw organisatie.  

Gedurende 60 krachtige minuten laten onze experten Frans van de Ven en Yo Deckers u zien hoe duidelijk gestructureerde talent-besprekingen uw sleutel tot succes zijn om proactief in te spelen op de HR uitdagingen van vandaag.
 

realiteit 

Wist u dat minder dan 1/3de van de organisaties een strategische ROI realiseert op vlak van talentmanagement? 33% van de medewerkers ervaart een mismatch tussen hun eigen ambitie en het aanbod van de organisatie. 70% van de werknemers voelt zich vandaag zelfs niet betrokken bij de talent-cyclus, slechts 20% ontvangt ook effectieve loopbaan feedback. U ziet dat we nog stappen te zetten hebben. 
 

ga verder dan de traditionele insteek

Een talent review wordt in vele organisaties ingezet om talenten te identificeren en te beheren. Door de schaarste op de arbeidsmarkt, nieuwe wetgeving en een reeks nieuwe arbeidsmarkt tools groeien de noodzaak én de mogelijkheden om talenten beter te benutten.

Talent-besprekingen hebben vaak een traditionele loopbaan-insteek. U kan ook thema’s zoals het behouden van uw menselijk kapitaal, hun welzijn en inzetbaarheid mee integreren. Tijdens deze krachtige sessie leert u hoe het proces van talent-besprekingen er concreet kan uitzien en krijgt u enkele kapstokken aangeboden om hiermee aan de slag te gaan. We lichten een tipje van de sluier op rond de tools die u hiervoor kan gebruiken en wat de kritische succesfactoren zijn. 
 

schrijf u nu in voor deze gratis online inspiratiesessie 

Organiseert u vandaag talent-besprekingen binnen uw organisatie? Hoe verlopen deze? Met welke doelstelling worden ze georganiseerd? Benieuwd hoe talent-besprekingen vandaag ook inspelen op de HR challenges waar we allemaal tegenaan lopen: het behouden van talent, het werken rond de zingeving en het welzijn van uw talenten en hun inzetbaarheid binnen uw organisatie van morgen én overmorgen? 

Tijdens dit webinar ontdekken we samen hoe talent-besprekingen één van de meest waardevolle HR processen wordt. We kunnen zelfs een stap verder gaan en u na dit webinar uitnodigen voor een ‘deep dive’ workshop van 2 uren half juni. Dit wordt op het einde van de sessie toegelicht, net als de concrete datum, tijdens week 28. 

Onze experten Frans van de Ven en Yo Deckers zetten u alvast graag op weg. Schrijf u nu in via deze link voor deze gratis en razend interessante inspiratiesessie op dinsdag 10 mei van 11u tot 12u.

ja, ik wil op talent-besprekingen inzetten

ik schrijf me in
19 April 2022

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons