stress in een dynamisch gegeven

We voelen allemaal de impact van de laatste maanden. Tijdens onze vorige inspiratiesessie ‘Draagvlak creëren om te investeren in de mentale hartslag binnen uw organisatie’, gaf 74% van de organisaties aan dat ze in 2020 extra acties ondernomen hebben om hun medewerkers te ondersteunen op fysiek, mentaal en vooral op emotioneel vlak. Duurzame strategieën uitwerken om bij te dragen aan de mentale gezondheid voor medewerkers, teams en organisaties, staat hoog op de agenda bij vele organisaties. 

‘Gericht ondersteunen’ vereist inzicht: waar en hoe kunnen de middelen het best worden ingezet om de efficiëntie, de productiviteit, omzet, de groei-mindset en, het allerbelangrijkste, het welzijn van medewerkers te verhogen. Het volstaat niet om dit eenmalig in kaart te brengen. Stress is een dynamisch gegeven en vraagt een dynamische opvolging. 

mymindscan

MyMindScan, een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke tool, werd ontwikkeld om objectieve en kwantitatieve gegevens over het welzijn en de groei-mindset van medewerkers in kaart te brengen teneinde optimale prestaties te kunnen leveren en de organisatie te beschermen tegen kosten die gepaard gaan met stress en burn-out. MyMindScan is een wetenschappelijk onderbouwde tool die 

 • meet: dankzij eigen algoritmen meet en beoordeelt MyMindScan de ontwikkeling van medewerkers, teams en organisaties doorheen de tijd,
 • monitort: de tool analyseert en anonimiseert individuele en groepsresultaten in visualisaties en ruwe gegevens zodat u veranderingen en evoluties kan opvolgen,
 • advies verleent: de tool biedt een analyse en een visueel overzicht om de resultaten binnen uw organisatie in kaart te brengen,
 • helpt ontwikkelen: in samenwerking met Randstad RiseSmart biedt MyMindscan zowel virtuele workshops als gepersonaliseerde coaching aan voor individuen, teams en groepen.

Randstad RiseSmart wil u de meerwaarde van deze tool - zowel voor het individu als voor de organisatie - laten ontdekken: 

1. ervaar MyMindscan persoonlijk

Ontdek zelf de mogelijkheden en de meerwaarde van deze unieke tool. U krijgt een persoonlijke login en een debriefing van uw persoonlijk rapport door één van onze coaches.  

2. het belang van de gemeten factoren

Na uw debriefing ontvangt u een filmpje waarin Dr. Stijn Quanten u meer achtergrondinformatie geeft over de verschillende factoren die gemeten worden en waarom het belangrijk is om net deze factoren te meten binnen uw organisatie.

3. sharing is caring

Op 1 februari 2021 nodigen we u graag uit voor een intervisie van een 2-tal uur. Randstad RiseSmart brengt dan een 10-tal HR professionals virtueel samen om te werken rond concrete situaties waarin MyMindScan een toegevoegde waarde kan bieden. Een senior coach van Randstad RiseSmart faciliteert deze intervisie. Door te leren van elkaar komen we tot meer inzicht.  Een week voor deze intervisie ontvangt u een reflectievraag van ons. 

praktische informatie 

 • voor HR professionals die bewust, dynamisch en wetenschappelijk onderbouwd aan de slag willen gaan met het mentaal welzijn van hun medewerkers
 • timing: 
  • zodra uw deelname bevestigd is, ontvangt u een login voor MyMindScan - deze is geldig tot en met 1/2/2021.
  • individuele debriefing MyMindscan: 21 januari of 25 januari voormiddag (indien nodig, zoeken we een ander slot)
  • intervisie: maandag 1 februari van 10u tot 12u
 • de persoonlijke debriefing en de intervisie zullen virtueel plaatsvinden; u krijgt een paar dagen ervoor de link om u in te loggen 
 • investering: € 185/deelnemer voor het volledige aanbod: de tool, het persoonlijk rapport en de individuele debriefing (1u), de toelichting van Dr. Stijn Quanten (filmpje) en de intervisie (2u). 
 • de intervisie wordt georganiseerd vanaf 6 deelnemers. Maximum 10 personen kunnen deelnemen; dit om de kwaliteit van de gedachtewisseling te garanderen. 
   

schrijf u hier in

randstad risesmart
01 February 2021

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons