overzicht van onze methodologieën.

Al onze trainers zijn ervaren en gecertificeerd. Ze werken met innovatieve tools en bewezen methodologieën om het beste resultaat te kunnen boeken. 

  • Insights Discovery geeft inzicht in de psychologische voorkeuren van mensen en vergemakkelijkt efficiënte communicatie en een optimale samenwerking tussen en met teams. 
  • De Career Fitness Profiler is een tool voor loopbaancoaching. Het verschaft inzicht in de huidige situatie en de volgende stappen. Dit instrument werkt activerend voor de coachee en faciliteert HR-processen zoals coaching, mobiliteit en loopbaanontwikkeling.
  • LEA 360° (Leadership Effectiveness Analysis) is een reeks assessments die een holistisch zicht biedt op de huidige en potentiële leiders binnen een organisatie en tekent een roadmap uit voor groei en succes. Deze tools worden vaak ingezet bij coaching, teamontwikkeling, selectie en development, transities, mergers, aanwervingen …

meer info over onze methodologie?

contacteer ons
  • MBTI staat voor Myers-Briggs Type Indicator geïnspireerd op het werk van Jung. Het brengt de verschillen in persoonlijkheid van mensen in kaart op basis van vier tegenpolen: extravert/introvert – waarnemend/intuïtief – logisch/voelend – oordelend/observerend. MBTI wordt ingezet bij werving en selectie, development …
     
  • OPQ (Occupational Personality Questionnaire) is een ipsatieve vragenlijst die professionele persoonlijkheidseigenschappen in kaart brengt. OPQ wordt gebruikt bij werving & selectie, loopbaanbegeleiding en team development.
     
  • De Preventing Burnout Test Premium (PBT-premium) is een tool gericht op het voorkomen van burn-outs. Deze tool helpt coaches om de voornaamste bronnen van stress te identificeren.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons