​bewezen kwaliteit.

Een continu streven naar kwaliteit kenmerkt onze dienstverlening. We hebben verschillende erkenningen en certificeringen verkregen:

  • we zijn Q*For gecertifieerd
  • onze consultants beschikken over  het Certo-certificaat   
  • meer dan 95% van onze klanten is tevreden over onze dienstverlening
  • Randstad RiseSmart is een Great place to work
  • winnaar van 5 HR Excellence Awards Best Career Transition & Outplacement Company

we gebruiken de meest efficiënte methodologieën.

meer weten

deel van de randstad group.

Randstad is de wereldwijde leider in HR-diensten. We combineren onze passie voor mensen met de kracht van hedendaagse technologie om mensen en organisaties te helpen in het bereiken van hun potentieel. Dat noemen we ‘Human Forward’.

vinger aan de pols

Randstad investeert veel in onderzoek en analyse en geniet van een wereldwijd perspectief. Daardoor kan Randstad RiseSmart diensten en technologieën ontwikkelen met een hoge meerwaarde voor bedrijven en medewerkers.

de volledige levenscyclus van talent

Randstad RiseSmart werkt samen met alle bedrijven van de Randstad Group en kan oplossingen bieden voor al uw HR-vragen: van employer branding tot het zoeken van nieuw talent, van selectie en aanwerving tot outsourcing en outplacement. 

nr.1 HR-partner in de wereld.

Randstad heeft een uitstekende kennis van de internationale talentenmarkt. Bovendien investeert de groep in innovatie met het Randstad Innovation Fund, wat haar leiderspositie verder versterkt.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons