nood aan begeleiding en ontwikkeling van uw talent?

Uw bedrijf verandert, en dat heeft ook een impact op uw medewerkers. Wij matchen het juiste talent met de juiste job. Het resultaat? Snellere groei, een hogere productiviteit en betere resultaten.

Digitalisering, globalisering, innovatie … De wereld van werken zit in een stroomversnelling. Tegelijk zijn en blijven mensen de core asset van elk bedrijf. Randstad RiseSmart plaatst mensen centraal: we begeleiden en ontwikkelen mensen in elke stap van hun loopbaan. Dat doen we met kwalitatieve loopbaancoaching, een innovatieve methodologie en de beste en meest uitgebreide arbeidsmarktkennis.

waarom kiezen voor Randstad RiseSmart?

kwalitatieve loopbaancoaching

We werken met de beste coaches, consultants en projectmanagers. Ze combineren de meest uitgebreide en up-to-date arbeidsmarktkennis met uitstekende skills.

bewezen innovatieve methodologie

We werken met sterke concepten. Onze innovatieve methodologie en innovatieve tools bewijzen hun toegevoegde waarde. We kiezen de juiste aanpak in functie van uw specifieke behoeften.

de meest complete arbeidsmarktkennis

Dankzij onze connectie met Randstad, de nr. 1 HR-provider in België en in de wereld, beschikken we over de meest complete en recente arbeidsmarktkennis en over een fijnmazig arbeidsmarktnetwerk. Onze processen zijn robuust en bieden de basis om verwachtingen te overtreffen voor klanten en deelnemers.  

volledige nationale dekking

Dankzij onze 12 Randstad RiseSmart-kantoren en de meer dan 150 andere locaties van de Randstad Group kunnen we klanten in heel België bedienen, waar zij zich ook bevinden.

20 jaar ervaring

We kunnen buigen op 20 jaar ervaring in talentmobiliteit en loopbaanontwikkeling. Zo maken we grote en kleine organisaties sterker en veerkrachtiger.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons