het juiste talent op de juiste plaats.

In onze assessment & development centers helpen wij bedrijven onderbouwde keuzes te maken bij het aanwerven of promoveren van talent. Medewerkers krijgen zicht op hun sterke punten en ontwikkelingspunten en kunnen zo gericht aan hun ontwikkeling werken.

partner in competentie management.

De consultants van Randstad RiseSmart helpen organisaties bij het uitbouwen van gestructureerd en onderbouwd competentiemanagement. We houden hierbij altijd rekening met de employer branding. Onze diensten bestaan uit:

strategie

Advies en uitwerken van het talentmanagementbeleid: we brengen de competenties, rollen en verantwoordelijkheden in kaart.

assessment

In onze assessment centers vertrekken we van een uitgebreide intake. Dat vormt de basis van een programma op maat. Vervolgens plannen we het assessment zelf snel en efficiënt in. We maken ook het verschil door transparant met alle partijen te communiceren. 

development

Na een uitgebreide intake werken we een programma op maat uit met oefeningen, testen, … Het rapport bevat een uitgebreide beschrijving van de competenties en het potentieel. We geven op een open en coachende manier feedback aan kandidaat en organisatie.

lange termijn.

Randstad RiseSmart maakt het verschil door te werken op lange termijn. Het waardevol inzetten van assessment en development services veronderstelt dat de dienstverlener de onderneming, cultuur en doelstellingen kent en volledig begrijpt. 

  • een aanpak op maat: onze consultants kennen uw doelstellingen en uw cultuur. 
  • een positieve aanpak: wij benaderen deelnemers als mensen, op een positieve en constructieve manier, met aandacht voor employer branding.
  • snelheid: in een krappe arbeidsmarkt is snelheid belangrijk. We spelen kort op de bal bij het inplannen van assessments.
  • ervaren assessoren: onze medewerkers hebben ruime ervaring en vaak een diploma psychologie. Als organisatie hebben wij 20 jaar ervaring in assessment &  development centers.
  • bewezen tools: we hanteren een wetenschappelijk onderbouwde methodologie met een hoge voorspellende waarde en duidelijke én genuanceerde rapportering.
  • persoonlijke feedback: we geven de opdrachtgever en deelnemer duidelijke en persoonlijke feedback. 
  • nationale spreiding: de opdrachten gebeuren bij de klant of in een van onze kantoren. 

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons