samen op weg naar een nieuwe job.

Ongeacht u jong of ervaren, laag- of hoogopgeleid, lang of recent op zoek naar werk bent, is het zoeken van een nieuwe job die bij u past, niet altijd gemakkelijk. Daar komen de coaches van Randstad RiseSmart bij kijken: ze helpen werkzoekenden inzicht in zichzelf te krijgen, tekenen een traject op maat uit en staan hen bij met raad en daad. Daarnaast helpen ze bedrijven bij het uitbouwen van een divers en inclusief personeelsbeleid.

hoe ziet een employability traject eruit?

 1. intake: De coach bespreekt met de werkzoekende wat hij wil, kan en verwacht. Samen gaan ze op zoek naar de sterke punten en energieboosters van de kandidaat. Daarna bekijken ze waar deze talenten het best kunnen worden ingezet.
 2. leren solliciteren: De coach stelt een plan op maat op voor het vinden van werk. Tijdens verschillende workshops leert de kandidaat (beter) solliciteren. 
 3. werk vinden: De coach en kandidaat onderzoeken de beste kanalen om een nieuwe job te vinden. Ze selecteren vacatures, spreken netwerken aan en contacteren bedrijven. Samen stellen ze een sterk cv op en bereiden ze jobinterviews voor. 
 4. aan de slag: De coach bereidt de kandidaat voor op de nieuwe functie en begeleidt de nieuwe werknemer tijdens de eerste weken ‘on the job’. Ook taalcoaching op de werkvloer kan een meerwaarde zijn.

waarom kiezen voor Randstad RiseSmart?

 • vaste coach: de werkzoekende krijgt een vaste coach toegewezen die hem gedurende het hele traject ondersteunt.
 • zelfanalyse: de werkzoekende krijgt inzicht in wie hij is, wat hij kan en wat hij wil.
 • sollicitatiebegeleiding: de coach leert de werkzoekende solliciteren en de arbeidsmarkt kennen. Zo wordt hij weerbaarder en wendbaarder. 
 • arbeidsmarktanalyse: wij hebben uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en van actief zoeken naar de juiste job. 
 • bruggenbouwers: de coaches slaan bruggen tussen werkzoekenden en werkgevers en ontsluiten zo nieuwe opportuniteiten.
 • bewezen resultaten: 75% van de werkzoekenden die een Randstad RiseSmart-traject volgden, vond werk. 
 • geschikte kandidaten: wij helpen bedrijven bij een aanwervingsbeleid gericht op diversiteit. De kandidaten zijn snel inzetbaar dankzij begeleiding van de werknemer en werkgever. 
 • nationale spreiding: volledige nationale dekking met 12 Randstad RiseSmart-kantoren en meer dan 150 andere locaties van de Randstad Group waar Randstad RiseSmart gebruik van kan maken.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons