sparringpartners van niveau.

Onze executive coaches fungeren als een kritische spiegel en worden zo een vertrouwensklankbord voor de coachee. Samen met de coachee stellen ze strategieën op of sturen die bij. Ze combineren uitgebreide businesservaring met uitstekende coachingskills. Ze helpen bij transitie, integratie, teammanagement, interne mergers, persoonlijke ontwikkeling, businesstransformatie … De relatie is vertrouwelijk en open: onze coaches inspireren, stellen kritische vragen, leggen verbanden … 

team van ervaren coaches

Onze coaches werkten voordien zelf in senior management en combineren dit met doorgedreven coachingskills. Ze zijn vertrouwd met de uitdagingen van een C-level en stellen zich empathisch op. Bovendien zijn ze beschikbaar wanneer dit nodig is, in een veilige en exclusieve omgeving. 

aanpak op maat

Wij matchen de juiste coach en passen onze aanpak aan in functie van de noden. Op die manier garanderen we maximale effectiviteit en efficiëntie. We gebruiken de juiste tools en bewezen methodologieën: Insights, 360°, MBTI, Career Fitness Profile … 

uitgebreid netwerk

We stellen ons nationale en internationale netwerk open en introduceren u bij de juiste personen. Dankzij onze 12 Randstad RiseSmart-kantoren en meer dan 150 andere locaties van de Randstad Group kunnen we klanten in het hele land coachen.

coaching op maat van de businessbehoefte.

We coachen executives en executive teams op maat van hun noden:

  • carrièreontwikkeling en -transitie: we helpen u bij het maken van beslissingen inzake uw carrière. Dat gaat van het vaststellen van doelstellingen tot het identificeren van opties en succesvol overstappen naar een nieuwe functie.
  • persoonlijke ontwikkeling: wij dagen u uit en ondersteunen u. Zo bent u bewuster van wie u bent en wat u wil, ontdekt u uw doelstellingen, waarden en competenties en ontwikkelt u nieuwe skills.
  • teamontwikkeling: uw coach helpt het team bij het omvormen van diversiteit in constructieve samenwerking, het vergroten van vertrouwen, engagement en ownership en het verbeteren van de teamresultaten. 
  • klankbord: onze coaches helpen bij het formuleren van ideeën en strategieën, ontwikkelen samen met u scenarioplanningen bij het nemen van de juiste beslissingen.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons