een gedeelde verantwoordelijkheid.

De organisatie van de 21ste eeuw is er een van continue verandering. Onze visie op een geslaagde loopbaanstrategie, op maat van uw organisatie en medewerkers, is er een van gedeelde verantwoordelijkheid. 

  • De werkgever moet weten welke talenten hij in huis heeft en een strategie uittekenen om het ongebruikte potentieel maximaal te benutten.
  • De werknemer moet ownership nemen over zijn loopbaan, zijn competenties en zijn potentieel. 

Het is de taak van de werkgever om een omgeving te creëren waar medewerkers zich kunnen ontplooien en het is aan de werknemer om het beste uit zichzelf te halen. Randstad RiseSmart ondersteunt beide partijen om een duurzame win-win te creëren. 

een traject op maat, van strategie tot uitvoering.

Interne mobiliteit is een verhaal van positieve verandering. Dat veronderstelt een strategische aanpak en begeleiding op maat. Hoe ziet een mobiliteitstraject met Randstad RiseSmart eruit?

de strategie

We bespreken de strategische doelstellingen van de organisatie en brengen de impact ervan op de medewerkers en teams in kaart: directiecomité, managers, HR, bedienden, arbeiders, uitzendkrachten …

actieplan

Onze consultants stellen op basis van de strategie een actieplan op om de interne mobiliteit in goede banen te leiden. 

het juiste kader

Om de transitie in goede banen te leiden zetten we een mix van tools en methodieken in die rekening houden met de medewerkers: development centers, interactieve workshops om de nodige vaardigheden te trainen, individuele coaching van de medewerkers … 

op weg naar een nieuwe job

We trainen medewerkers voor hun nieuwe functie of rol zodat ze gewapend aan de slag kunnen: communicatie, werkbalans vinden en behouden, open feedbackcultuur … Wie geen nieuwe functie vindt, kan rekenen op onze outplacementdiensten.

meer weten over onze aanpak?

contacteer ons

waarom kiezen voor Randstad RiseSmart?

  • aanpak op maat: het volledige traject wordt uitgetekend op maat van de strategische doelstellingen van uw organisatie.
  • doordachte beslissingen: op basis van uitgebreide analyses en met behulp van innovatieve tools identificeren we intern talent. 
  • persoonlijke begeleiding: we begeleiden medewerkers naar een interne vacature of een andere rol en bekijken of jobcrafting een oplossing is.
  • ervaren coaches: onze ervaren loopbaancoaches begeleiden de werknemers in elke stap van het proces. 
  • nationale spreiding: volledige nationale dekking met 12 Randstad RiseSmart-kantoren en meer dan 150 andere locaties van de Randstad Group waar Randstad RiseSmart gebruik van kan maken.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons