individuele loopbaanbegeleiding.

Iedereen heeft wel ‘s vragen bij zijn of haar carrière en het is niet altijd gemakkelijk zelf een antwoord te vinden. Onze ervaren coaches zijn er om te helpen. U leert uzelf kennen, u krijgt zicht op uw mogelijkheden of voelt u gewoon beter in uw vel. Onze loopbaanbegeleiding bestaat uit coaching op maat en een actieplan. Voor de eerste loopbaancheque betaalt u een bijdrage van €40 hiervoor krijgt u 4u loopbaanbegeleiding. Na het afronden van de eerste coaching, kan je nog een tweede Loopbaancheque aanvragen voor 3u. Ook hier betaalt  u €40 voor. Op die manier neemt u uw loopbaan weer in eigen handen en bent u klaar om de juiste beslissingen te nemen.

klinkt herkenbaar?

Maak u vooral geen zorgen: iedereen kampt wel ‘s met dergelijke vragen. Al meer dan 100.000 mensen gingen u voor en volgden individuele loopbaanbegeleiding. Het voordeel? Samen met onze beslagen experts en coaches vindt u antwoorden op uw vragen én gaat u naar huis met een concreet actieplan. Elke werknemer en zelfstandige die minstens 7 jaar werkervaring heeft, kan individuele loopbaanbegeleiding volgen. U betaalt die met loopbaancheques van de VDAB.

meer weten over onze aanpak?

contacteer ons

loopbaanbegeleiding in praktijk?

Tijdens gesprekken met uw persoonlijke coach leert u uw sterktes en zwaktes kennen. Wie bent u? Wat kunt u? Wat wilt u? We tekenen samen uw ideale professionele toekomst uit. Zodat u uzelf leert kennen en de juiste keuzes kunt maken. 

Samen met uw coach stelt u ook een actieplan op. Welke opleidingen wilt u volgen? Hoe praat u met uw huidige leidinggevende over de richting die u uit wilt? Hoe stelt u een goed CV op? Na de sessies hebt u dus een echt plan om aan de slag te gaan. 

Klaar om uw droomjob te vinden en gemotiveerd en vol energie aan de slag te gaan? Neem vandaag nog contact op. In functie van uw persoonlijke situatie matchen wij u met een van onze ervaren coaches. Doe het vandaag nog: u hebt er alleen maar bij te winnen!

Interesse? Bel het loopbaanfocus-team op het gratis nummer 0800 93 482 of contacteer hen op loopbaanfocus@randstadrisesmart.be en ze beantwoorden jullie vragen zo snel mogelijk.

               
                 
                   

schrijf je hier in

                 
                 
                   
                       
                         
                         
                       
                   
                 
               

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons