U bent van harte uitgenodigd voor ons webinar op donderdag 3 december (11-12u): een krachtige 60 minuten met 3 sprekers en doorslaggevende prikkels. Welke zijn dè argumenten die uw directiecomité vandaag moet horen om te investeren in de kracht van uw medewerkers?  

MyMindScan, een praktische tool 

Een recent onderzoek in het kader van de Amerikaanse Mental Health Index (zie Report) toont hoe de grens tussen onze werk- en onze thuisomgeving vervaagt, met als gevolg een verhoogde  belasting voor de medewerker.  

Hoe kunt u in deze situatie het (mentaal) welzijn van uw medewerkers bewaken? Het volstaat  niet meer om dit eenmalig in kaart te brengen. ‘Bewaken’ betekent dat u de veranderende  mentale beleving van uw medewerkers continu monitort, om vervolgens gepast en gericht  ondersteuning te bieden. Dat kan met MyMindScan. Stijn Quanten legt uit hoe deze gebruiksvriendelijke tool u toelaat te meten en te weten, en daar vervolgens een ondersteuning  op maat aan te koppelen - voor uw organisatie én op individueel vlak. 

kleine acties, grote impact 

Verder verneemt u hoe u kunt bouwen aan een cultuur van ‘bewaken’ in uw organisatie. Onze  expert licht toe hoe u door een korte en krachtige ondersteuning op korte termijn heel wat  significante stappen kan zetten om op langere termijn het mentaal en emotioneel welzijn van uw medewerkers en leidinggevenden te verbeteren.

hoe draagvlak creëren bij uw directie? 

Tot slot neemt ook Herman Nijns, CEO van Randstad Group Belgium, het woord. Hij doet uit de  doeken waarom het voor hem doorslaggevend was om te investeren in het bewaken van de mentale hartslag van zijn organisatie. Zijn getuigenis kan u inspireren om ook het nodige draagvlak te creëren bij uw directiecomité.  

interesse?

Het is meer dan ooit tijd om een mentale foto te maken van uw organisatie en bewustwording te creëren zodat u gericht actie kan ondernemen om het (mentaal) welzijn van uw medewerkers te  vrijwaren. Bent u geïnteresseerd in tips om dit te vertalen in termen van ROI naar uw directiecomité?

Onze sessie is ondertussen VOLZET. Indien u een interesse heeft in dit topic, mag u een mail sturen naar events@randstadrisesmart.be

praktisch

  • donderdag 3 december van 11 tot 12 uur  
  • kostprijs: gratis
uwrr
12 November 2020

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons