Thuiswerk combineren met gezin, huishoudelijke taken, zorg voor anderen - al dan niet vanop afstand - productief blijven terwijl je een kind of partner naast je hebt, een voortdurend gevoel van onzekerheid en zelfs angst (over gezondheid, werk, planning en organisatie, ... ) het zijn slechts enkele voorbeelden waar we allemaal de laatste weken geconfronteerd werden. 

De terugkeer uit lockdown brengt vermoeidheid, angst, stress en veel vragen met zich mee. Je stelt jouw eigen engagement, motivatie, en de toekomst van het bedrijf in vraag. Hoe kan ik nog beantwoorden aan wat het bedrijf van mij verwacht.

Het nu hét uitgelezen moment om bewust te worden van jouw veerkracht, jouw energie en jouw engagement voor de toekomst. Tijdens de webinar “My Resilience” krijg je sleutels aangereikt om deze bewust in je leven (werk en privé) in te zetten.

Inhoud

Gedurende 2 uren krijgen je de kans om stil te staan bij jezelf, maar ook te connecteren met anderen. Deze workshop wordt virtueel begeleid en laat toe je op een zeer interactieve en ludo pedagogische manier deel te nemen. Door te leren vanuit de ervaringen en inzichten van anderen bevorderen wij de betrokkenheid en de goesting om met de aangereikte tips rond dit persoonlijk leiderschap aan de slag te gaan.

Praktische informatie

  • vrijdag 12 juni van 9u tot 11u
  • kostprijs: €150/deelnemer
  • deze workshop wordt georganiseerd vanaf 6 deelnemers tot maximum 12 deelnemers om de kwaliteit van wederzijdse uitwisselingen te garanderen. 

 

inschrijven

02 June 2020

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contacteer ons